Para penunjung yang dihormati sekelian. Untuk membaca kandungan Siri Bercakap Dengan Jin, para pengunjung digalakkan menjadi ahli peminat siri ini yang ada di komunitisbdj.multiply.com. Jadilah ahli multiply.com dan selepas itu mendaftar menjadi ahli grup peminat tadi.

Saya juga telah membuka blog saya yang satu lagi iaitu – tamarjalis.blogspot.com dan tiada lagi dikunci. Saya tidak lagi menguncinya kerana semua siri-siri yang ada tertera di laman blogspot saya telah ada di grup peminat di multiply.com.

Setakat hari ini sudah ada 45 siri, dan siri terakhir yang telah saya imbas dan kerjakan iaitu Siri 46 akan saya muat naik ke multiply.com pada minggu hadapan. Selepas itu orang lain pula akan mengambil-alih untuk memuat-naik siri ini bersambung-sambung sehinggalah, insyaallah lengkap semuanya.

Seperti yang saya pernah tulis sebelum ini, siri-siri yang ada dalam simpanan saya tidak lengkap, jadi sumbangan saya kepada grup peminat tersebut akan bergantung kepada sumbangan orang lain kerana tidak wajar sekiranya saya muat-naik siri yang rongak dan tidak ada sinambungan jalan ceritanya.

Saya berharap para pengunjung sekelian mendapati bahan bacaan yang ada ini menyeronokkan dan mengembalikan nostalgia. Juga harapan saya yang tuan dan puan tidak menggunakan bahan-bahan ini untuk tujuan selain dari bacaan dan simpanan peribadi; tidak diolah semula, dicetak dan dijual semula.

Advertisement